Administratiekantoor Barnfield

U levert de bonnetjes en facturen, wij doen de rest

Veel gestelde vragen:

Ik ben kortgeleden als zelfstandige gestart, kunt u mijn administratie voor mij doen?

Ja dat is geen enkel probleem, sterker nog wij zijn gespecialiseerd in het doen van administraties en fiscale werkzaamheden voor ZZP'ers en freelancers.

Ik deed altijd mijn administratie zelf maar heb er eigenlijk geen tijd meer voor. Kunt u het van mij overnemen?

Natuurlijk kunnen wij dat en doen wij het graag. Het is goed dat u er geen tijd meer voor heeft, dat betekent ook dat u het te druk heeft met uw onderneming en de zaken dus goed gaan!

Er is wat achterstand opgetreden in mijn boekhouding, kunt u dat voor mij oplossen?

Dit komt vaker voor. Voor ons is het dagelijks werk. Wij zullen uw administratie op zo kortst mogelijke termijn weer in orde brengen en even zo belangrijk, op orde houden.

Wat kost het om mijn administratie en belastingaangiftes door u te laten doen?

Wij werken met vaste prijzen per verwerkte maand. Onze tarieven staan op onze website vermeld onder tarieven. Heeft u achterstand, dan zullen we voor de achterstallige maanden ook werken tegen een vaste prijs. In alle gevallen weet u van te voren waar u aan toe bent en zijn er geen verrassingen achteraf.

Ik wil als zelfstandige gaan werken, kunt u mij helpen zodat ik alles goed regel?

We hebben 20 jaar ervaring als ondernemer in verschillende branches. Deze ervaring zetten wij in om onze klanten op weg te helpen en alles goed geregeld te krijgen.

Wat onderscheid administratiekantoor Barnfield van de andere administratiekantoren?

In tegenstelling tot veel van onze concurrenten hanteren wij een moderne aanpak en werkwijze. De tijden van het wekelijks of maandelijks brengen van een stapeltje facturen naar de boekhouder zijn wat ons betreft voorbij. We werken volledig online en papierloos. Dit is mogelijk door gebruik te maken van de modernste software. Uw administratie wordt door u continue online aangeleverd. U bewaart de originele facturen en bonnetjes gewoon thuis.

Door deze werkwijze hebben wij tijd gecreëerd om aanspreekpunt te zijn voor uw ondernemers vragen.Heb je ook een vraag? Stel hem ons geheel vrijblijvend via ons contactformulier.


E-mailen
Bellen
Map
Info