Administratiekantoor Barnfield

U levert de bonnetjes en facturen, wij doen de rest

Aangifte inkomstenbelasting

Bent u particulier of ondernemer?
Wij kunnen uw aangifte inkomstenbelasting professioneel verzorgen vanaf € 45.00!


Aangifte inkomstenbelasting


Aangifte inkomstenbelasting 2020

Vanaf 1 maart van elk jaar is het mogelijk om aangifte te doen voor de inkomstenbelasting van het voorafgaande jaar. 

De aangifte inkomstenbelasting is jaarlijks een terugkerende klus die gedaan moet worden. Weinig mensen hebben er echt veel zin in. Daarnaast zijn er altijd twijfels of alle aftrekposten meegenomen zijn en goed zijn berekend. Het is zonde als u een aftrekpost vergeet en dat geld te laten liggen!

 

Wij van Administratiekantoor Barnfield kunnen uw aangifte inkomstenbelasting én die van uw eventuele (fiscale) partner professioneel voor u verzorgen. U hebt dan zekerheid dat het goed gebeurt en dat u geen geld laat liggen.

 

Onze tarieven zijn als volgt:


Uw aangifte IB

Aangifte IB van u en uw partner

Particulier Standaard

€  45.00

€  65.00

Particulier uitgebreid (bijzondere   aftrekposten of situatie)

€  65.00

€  85.00

Ondernemer met eenmanszaak*

€ 150.00

€  175.00

Omdat we een professioneel administratiekantoor zijn, zijn we verplicht BTW in rekening te brengen en af te dragen. De genoemde tarieven zijn exclusief BTW.

*Het tarief voor de ondernemer met de eenmanszaak is een vanaf tarief en is afhankelijk van de omvang van de administratie van de onderneming en of er wel of niet een check op de boekhouding gedaan moet worden.

 

We hanteren een moderne online werkwijze en vinden persoonlijk contact net zo belangrijk als u. We werken landelijk en komen zelf persoonlijk bij onze zakelijke klanten op de zaak of thuis.

 

Onze aanpak gericht op ZZP'ers en Freelancers

Voor het verzorgen van de aangifte inkomstenbelasting werken we op afstand. Met de moderne communicatiemiddelen is alles mogelijk. Op deze wijze kunnen wij onze prijzen laag houden.

Als u zich aanmeldt, ontvangt u van ons een mail met een aantal instructies, waaronder een checklist van toe te zenden documenten en informatie. Daarnaast hebben wij een DIGID machtiging nodig om uw aangifte in te kunnen zenden.

Wij zijn dagelijks van 8 tot 20 uur telefonisch bereikbaar. Als er wat is kunt u altijd bellen of mailen. Vragen worden snel beantwoord.


Wilt u dat wij uw belastingaangifte voor u verzorgen, neem dan contact met ons op. 

Dat kan per e-mail  info@administratiekantoorbarnfield.nl  of per telefoon 06-41681871.

E-mailen
Bellen
Map
Info