Administratiekantoor Barnfield

U levert de bonnetjes en facturen, wij doen de rest

Administratiekantoor Barnfield is gespecialiseerd in de boekhouding van kapsalons, ZZP kappers en barbers.De gemiddelde kapper of kapster is ambitieus! 

Inmiddels zijn er ongeveer 25.000 -  30.000 ondernemingen actief in de kappersbranche. 

Eenmaal klaar met je opleiding begint de carrière van een kapper of kapster meestal in loondienst in een kapsalon. In de kapsalon kun je je verder ontwikkelen en meestal ook doorgroeien. Eerste kapper/kapster of misschien wel filiaalleider is haalbaar. 

Toch zijn er veel collega’ s die graag voor zichzelf willen beginnen. Zij schrijven zich in bij de Kamer van Koophandel en starten een eigen onderneming. Meestal begint het met een eenmanszaak of een VOF, afhankelijk of je alleen gaat ondernemen of het samen met iemand gaat doen. De wat grotere kapsalons zetten hun onderneming soms om in een BV (Besloten Vennootschap).Het kappersvak leent zich er goed voor om als zelfstandig ondernemer te werken. Wel komt er natuurlijk veel meer bij kijken dan het werken in loondienst. 

Naast het dagelijkse kapperswerk ben je ook tijd kwijt met het bijhouden van je kennis en de ontwikkelingen in je vakgebied (technieken, producten etc.). Daarnaast moet je zorgen dat je winkel er netjes bijstaat, de was wordt gedaan en alle voorraad op peil is. Ook de telefoon staat niet stil. Alles bij elkaar heb je genoeg te doen. 

Dan ben je als ondernemer ook nog eens verplicht om een boekhouding bij te houden en moeten er tijdig en juiste belastingaangiftes worden gedaan. Om dat allemaal goed te doen heb je boekhoudkundige kennis nodig en moet je het nodige weten van de wet op de omzetbelasting, de wet op de inkomstenbelasting en als je personeel hebt ook nog van de salarisadministratie en wet op de loonheffing. 

Eigenlijk is het daarom haast niet te doen om zelf de boekhouding bij te houden en de juiste belastingaangiftes te doen. Naast het gebrek aan tijd ontbreekt de nodige kennis. 

Om die reden besteden de meeste kappers, kapsters en kapsalons de boekhouding en belastingzaken uit aan een daarin gespecialiseerd administratiekantoor. 

Ben je al enige tijd zelfstandig ondernemer en wil je overstappen naar Administratiekantoor Barnfield? Vul dan onderstaand terugbelverzoek i en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. Wij regelen de overgang van de administratie en gegevens van de vorige boekhouder. 

Als je sinds kort ondernemer bent of je gaat binnenkort de stap zetten en je bent op zoek naar een administratiekantoor? Bel ons of vul onderstaand terugbelverzoek in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.
E-mailen
Bellen
Map
Info